Szépségszakértőink

Rajnai Alexandra

műkörömépítő és kézápoló

“Már gyerekként szerettem azokat a tevékenységeket, melyek kézügyességet igényeltek. Az első műkörmöm után éreztem, ez lesz az én utam, a hivatásom, melybe szívem-lelkem beletehetem.
Később beiratkoztam a Crystal Nails-Elite KörmösAkadémiára, ahol Nemzetközi Bajnok és Magyar Bajnok oktatóktól sajátíthattam el a szakma minden fortélyát. Célom, hogy folyamatosan fejlesszem magam a szakmában, hogy mindig lépést tudjak tartani az aktuális trendekkel. Mindent megteszek azért, hogy a vendégeim elégedetten és örömmel, az általuk megálmodott körmökkel távozzanak tőlem.”

Bejelentkezni a +36 70 286 73 03-as számon vagy gyorsan és egyszerűen, a bal alsó sarokban található, rózsaszín “Időpontfoglalás” gombra kattintva lehet!

Klement Emese

kozmetikus

“Gyerekkorom óta vonzott a szépségipar. Olyannyira, hogy később rájöttem, egyértelműen ez az én utam. Egész egyszerűen rabul ejtett ennek a hivatásnak a „problémamegoldó képessége” és nagyon motivált tini korban, hogy minden kozmetikai kezelés után láttam a szembetűnő változást.
2004-ben úgy döntöttem, beiratkozom a budapesti IPOSZ-ba, a kozmetikusokat oktató szakképző iskolába. Két évvel később meg is szereztem a bizonyítványt. Tanáraimnak és mesteremnek sok mindent köszönhetek.
A nagyon szigorú számonkérések és mesterem (mentorom) szakma iránti szeretete és elhivatottsága hosszú távon meghozták az eredményt. A kezdeti hobbim később munkává, majd hivatássá vált.
Ráncmegelőzésre, valamint érett bőr táplálására, regenerálására, ránctalanítására is a korszerűbb elektrokozmetikai készülékeket alkalmazom. Meglévő tudásomat folyamatosan csiszolom, fejlesztem, követve a szakmai újdonságokat.

Bejelentkezni személyesen, illetve telefonon lehet, a +36 20 975 11 10-es telefonszámon