Hogyan válasszak szalont?

Biztos, hogy téged is érintett már a probléma (vagy még mindig érint): nem tudod, hogyan válaszd ki a számomra megfelelő körömszalont. Manapság gombamód szaporodnak, egymást érik, hiszen a szépségiparra mindig van – és lesz is – igény, az egyik legdivatosabb szakma pedig a kézápoló és műkörömépítő. De mi alapján döntsem el, kire bízzam a körmeim?

Először is nem árt átgondolni, mi a legfontosabb: az ajánlás, a hely, a márka, a tartós és szép munka vagy az ár.

Barátnő véleménye
Ha a barátnőd ajánlja a körmöst (esetleg ő már évek óta hozzá jár), érdemes hallgatni rá, hiszen tuti nem ad rossz tippet. Ha ő elégedett valakivel, azzal minden bizonnyal te is az leszel. A szóbanforgó körmös munkáját közösségi oldalakon is meglesheted: ha sokan ajánlják, biztos nem a legjobb barátnőd elfogult.

Influencer véleménye
Ugyanez a helyzet az influencerekkel is. Ha valaki elégedett egy szolgáltatással (akár fizetett, akár posztolt érte cserébe), akkor a továbbiakban is igénybe veszi azt. Minőséghez adja a nevét. Ha pedig nem elégedett, keres egy másik helyet. Tehát ha a kedvenc sztárod/celebed/vloggered leteszi a voksát egy szalon mellett (és rendszeresen posztol is onnan), biztos lehetsz benne, ha azt választod, nem fogsz csalódni!

“Tehát ha a kedvenc sztárod/celebed/vloggered leteszi a voksát egy szalon mellett (és rendszeresen posztol is onnan), biztos lehetsz benne, ha azt választod, nem fogsz csalódni!”

Mindegy, csak a közelben legyen?
Azért csak csekkold a körmöst facebook-on, mielőtt bejelentkezel. Nézd meg a munkáiról készült fotókat, lesd meg a szalont, ahol dolgozik. Ha megvan a címe és nem a „szomszédodban” vagy nem a lakóhelyed, illetve munkahelyed közvetlen közelében található, akkor se ijedj meg. Egy jó körmös szakember nagy kincs: érdemes utazgatni érte.

„Nem horror áron”
Ez a manapság klasszikusnak számító mondat, körmös kereső vendégeknél. Nos, a helyzet az, hogy az olcsó körmös nem feltétlen jó. Ne arra menj, hogy olcsón megúszd! Ha tönkreteszik a körmöd, a helyrehozás többe kerül (időben és pénzben is!). A jó körmös pedig nem olcsó. Hiszen a minőségi munka (tartós és szép körmök) és a minőségi alapanyag nem olcsó. Ne ezen spórolj!

Ha fontos a minőségi munka, melyre a csúcsminőségű alapanyagok és a szakképzett körmös szakember személye a biztosíték, akkor bátran hívj minket időpontért: 06 70 286 73 03